Reference

Oblikovanje embalaže


Oblikovanje embalaže, ki bo povečalo prodajo za najmanj 31 %


Obnašanje vaših kupcev je močno povezano s čustvi, ki jih sproža vaš izdelek. Z izbiro barv, grafik, oblik in dimenzij pri oblikovanju embalaže tako neposredno vplivate na prodajo svojega izdelka. Številne študije dokazujejo, da se več kot 30 % uporabnikov odloči za nakup nekega izdelka samo na podlagi embalaže.

Več kot 30 % uporabnikov se odloči (ali se ne odloči) za nakup zaradi embalaže


Eden izmed številnih virov: https://medium.com/@nancycartmell/how-branding-and-packaging-design-influence-sales-e29aac7e325b

V prid kakovostnemu oblikovanju embalaže govorijo tudi druge številke. Ali ste vedeli, da:
 • se do 52 % vaših kupcev odloči za ponovni nakup vašega izdelka na podlagi embalaže,
 • do 90 % vaših kupcev kupljene škatle in vrečke ponovno uporabi?

Če že imate izdelano embalažo in z njo niste zadovoljni, s tem izgubljate nove kupce, tudi stari pa se ne vračajo k vam dovolj pogosto.

Če še nimate izdelane embalaže, je zdaj pravi čas, da se obrnete na oblikovalca, ki je 100 % usmerjen v prodajo. Tako boste potencial svojega izdelka hitreje razširili na trgu in povečali prodajo.

Pišite nam ali nas pokličite na 040 893 200

Zakaj poleg večje prodaje za oblikovanje embalaže izbrati prav nas?
 • Z nami ne le prodate več, ampak tudi prihranite.
  Prihranimo vam čas in denar ter odpravimo zamude, saj poleg oblikovanja razumemo tudi tisk in vemo, na kaj moramo biti pozorni, da bo imel tiskar čim manj težav. Neizkušeni oblikovalci vam lahko zelo podražijo vaš projekt, hkrati pa tudi časovno precej zavlečejo projekt, ker ga ne pripravijo ustrezno in ne znajo odpraviti napak na željo tiskarja.
 • Znamo delati tudi s Kitajci in drugimi narodi.
  Delate s kitajskimi dobavitelji? Njihove muhe smo v letih že dodobra naštudirali, zato z nami zmanjšate možnosti, da bi se kitajski tiskarji izgovarjali na dizajn in zaradi tega prestavljali dobavne roke.
 • Svetujemo.
  Na podlagi vaše ciljne publike vam svetujemo tudi pri izbiri oblike, velikosti in predvsem barv, ki neposredno vplivajo na prodajo izdelka.
 • Poznamo zakonske zahteve.
  Dobro poznamo vse zakonske zahteve glede deklaracij, EAN-kod, certifikatov itn., vi pa se s tem izognete številnim zapletom in kaznim, katerih vzrok pogosto tiči v premajhnih ali pomanjkljivih oznakah.

Poleg vsega zgoraj naštetega smo odzivni, hitri in se vedno držimo zastavljenih rokov!


Pišite nam ali nas pokličite na 040 893 200